Onsdag 24 juli öppnar vi!

I morgon onsdag tar sommaruppehållet slut för Rönninge deli. Då drar jag ur skruvmejseln som fungerar som regel och skakar upp den över 100 år gamla dörren. Välkomna!

Till alla tjuvar och mitt försäkringsbolag vill jag härmed meddela: Det är inte bara skruvmejseln som håller dörren låst, bara så ni vet. Det finns annat också. Men skruvmejseln har hängt med sen start, och jag gillar den liksom. Står för både form och funktion, som det heter nu förtiden.

Vicke fall – när dörren går upp betyder det att alla andra små och stora förberedelser för öppningen är avklarade. Jag ska inte rabbla dem här, tar för lång tid. Kortfattat kan jag säga att jag börjar jobba i ottan i morgon, går hem och käkar lunch, tar mig en meditationsstund – och sen är det bara att köra igång höstterminen.

Cavan ligger på kylning, rosévinet också, kylskåpen är fyllda och korvar och ostar väntar på att bli skivade. Enda kruxet är att bagaren Sanna inte är tillbaka än, så vi får vänta på surdegsbrödet ännu någon vecka.

Så välkomna i morgon onsdag – vi öppnar klockan 16.

Ses!
 

23 juli 2019

Skriv kommentar

Öppettider

Onsdag - Torsdag 

15.00 - 21.00

Fredag 

14.00 - 21.00

Lördag

14.00 21.00


Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Det är bara möjligt att boka platser inne i delin, på terrassen är det drop-in.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit