Öppet i delin på torsdag

Plötsligt blev det sommar, och vips är onsdagkvällen i delin fullbokat. Men misströsta inte – vi har öppet hela Kristihimmelsfärdshelgen till och med lördag. Då kan ni sitta på den nya terrassen precis så länge som FHM tillåter.

Ja, det var egentligen mitt huvudbudskap för den här gången. Fast hustrun – som ju skriver dessa ord i mitt namn – har myror i fingrarna, där hon sitter och krafsar på sitt tangentbord. Hon vill gärna berätta om Ellens och min innovation. Problemet är att den inte är klar, så jag vill inte att något om den i detta nyhetsbrev. Kanske nästa.

Men så mycket kan jag säga som att det handlar om att beställa från menyn och betala på delins terrass med hjälp av en QR-kod. Det är det jag håller på och pillar med. Än så länge är jag inte helt nöjd, men en vacker dag blir det klart. Jag lovar.

Ses i delin!
 

11 maj 2021

Skriv kommentar
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit