Öppet igen från och med i dag

Äntligen skiner solen, ett tecken på att det är dags börja jobba igen. Från och med i dag fredag har jag öppet som vanligt. Bokningarna har redan börja komma in! Det blir ett par hektiska veckor fram till Salemdagen den 29:e och Lilla K-rundan, ett evenemang där jag ingår i kärntruppen.

Vet inte om ni minns, men för ett par år sedan yrade jag om att organisera en konstrunda här i Salem och Rönninge. Då var intresset inte tillräckligt stort, men det är ändrat nu. Andra och skickligare projektledare än jag har fått en liknande idé, och nu har Rönninge Delibutik, Grafikpunkten och heminredningsbutiken Crème de la crème bildat ett projekt vi kallar Lilla K-rundan. 

Tanken är att arrangera en liten konst- och kulturrunda i våra respektive lokaler (delibutiken, Gluggen och Crème de la Crème på Centralvägen) den 29:e augusti i samband med Salemsdagen, men även den 30 augusti. För att ni ska hinna med allt. Det blir att hålla extra söndagsöppet för mig.

Mycket är än så länge på planeringsstadiet, men jag kan avslöja att en av de utställande konstnärerna på Lilla K-rundan blir Karin Holmström, Rönningekonstnären som håller på att bli ett stort namn långt utanför hembygden. I oktober kommer hennes verk att hänga på en internationell konstutställning i Louvren, Paris!

Vad står K:et för i Lilla K-rundan, undrar ni förstås? Enkelt: Konst, Kultur, Kreativitet. Jag försökte argumentera för Kyld champagne, men blev nedröstad på mötet. Nästa gång ska jag försöka med Kava.

Vi ses!
 

7 augusti 2015

Skriv kommentar

Ylva; om ni vill delta i år så finns det utställningsområde hos Creme del la Creme på Centralvägen, låt oss prata...

Postat av Steve den 8 augusti 2015

Vi är ett gäng på Fiskarudden som haft samma tanke, kul att det blir av. Nästa år kanske det blir "Stora" i stället, så hakar vi på ;-)

Postat av /Ylva den 7 augusti 2015

Öppettider

Onsdag och torsdag 

16.00 - senast 21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

köket stänger 20.30

fredag

15.00 - senast 21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

köket stänger 20.30

lördag 

15.00 - 19.00
aperitivo 15.00 - 17.30
 

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Semesterstängt:
10-11 Juli
15-23 juli

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
steve@delibutik.se 

ingrid@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

  Instagram


Delibutiken på Facebook