Öppet och stängt i jul

Jag känner mig som en figur i en Disneyfilm: Det ryker ur skorstenen i det gula huset, väggarna bågnar och ånga sipprar ut ur sprickor och vrår. Mitt i alltihop står jag som en annan Musse Pigg.

Den som gillar sydeuropeiska delikatesser på julborden bör komma in och kolla upp min italienska kokta skinka med tryffelsmak, och små trevliga franska getostar som står sig vackert mot röd julduk. 

Ni som tänker beställa julpaket och korgar, gör det dagen innan ni behöver dem. Jag behöver ett dygn på mig för att skaffa innehållet (just-in-time är det som gäller när man har 48 kvm att disponera).

Den 23 december, alltså på onsdag, är sista dagen för brödleverans före jul. Sen tar bagarna Sanna och Linda ledigt några dagar. Så vill du ha deras underbara levain, hör av dig till mig så jag kan tala om för dem hur många som de ska baka. Flera kunder har redan bokat sina bröd.

Själv kommer jag som vanligt att dåna kl 14 på julafton, då stänger jag nämligen butiken och går hem till hustru och dotter. Jag drömmer om att de ska ta emot mig med skinkdoft, julpynt och glögg. Vi får se. Sen har jag i alla fall ledigt ända till tisdag den 29 december, då delin öppnar igen.

Vi ses! 

18 december 2015

Skriv kommentar

Öppettider

Onsdag och torsdag 

16.00 - 21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

fredag

15.00 -  21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

lördag

15.00 - 20.00

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

  Instagram


Delibutiken på Facebook