Öppet till 21 på lördagar

Hej alla kunder som vill att vi håller öppet längre på lördagar. Plötsligt händer det. Från och med lördag gäller det nya: 15 till 21. Välkomna!

Det är högt tryck på Rönninge Deli just nu. Ni kunder vill handla mer över disk, stanna längre, komma senare och ha fler event. Samtidigt biter sig coronaeländet kvar och hindrar oss från att skjuta in fler bord i lokalen. Det är bara att gilla läget, ta fram tumstocken och mäta avståndet mellan borden.

Ändå försöker Ellen och jag tillgodose så många önskemål som vanligt. Ett led i detta är att vi har köpt in en ny och fräsch disk där vi nu lägger ostar, skinkor och korvar. Fram till klockan 18 varje öppetdag kan man handla styckevis framför disken och ta med sig hem.

Ni som varit med ett tag kanske minns när den gamla disken under snöpliga omständigheter lyftes ut. Jag tänker inte återberätta preludiet, men det slutade med att Raili Nilsson stack in traktorns långa tång och likt en förlossningsläkare lotsade ut disken genom fönstret. Nu har hennes far Olle gjort omvänd manöver och lyft in en ny disk, den här gången genom den nya dörren i husets hörn. Därmed är cirkeln sluten och diskförsäljningen återfödd. Men – som sagt – kl 18 upphör den, då jag och mina medarbetare måste ägna all tid åt att hälla upp vin och servera mat.

Det har kommit en rad förslag om att vi ska införa två sittningar i delin, allt för att fler gäster ska få plats. Vi har hela tiden varit tveksam till det, men har kommit på en, som jag tror, hållbar strategi: Ni som bokar tidigt på eftermiddagen kommer att få frågan om ni tror att det räcker att vara hos oss i 2,5 timmar. Är svaret ja, bokar vi bordet en andra gång. Är svaret nej, får man sitta kvar tills vi stänger.

Glöm inte e-handeln! Den fungerar som alltid.

Ses!
 

7 oktober 2020

Skriv kommentar

Nyfiken. Tittar in snart.

Postat av Håcan den 8 oktober 2020

Jättefin och lockande disk!

Postat av Lotta den 7 oktober 2020

Mycket trevligt att åter se en kyldisk på plats數燎

Postat av Marga den 7 oktober 2020
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit