Öppet trots semester

På söndag drar hustrun och jag på semester, men oroa er inte. Tack vare våra medarbetare håller vi öppet som vanligt från tisdag. Snart är det november och då står ost- och vinprovningarna som spön i backen.

Det har nästan varit pinsamt att vara delihandlare, för ni har köpt så mycket varor att jag inte har hållit jämna steg. Det har gapat tomt här. Men nu är det åtgärdat, hyllorna är åter välfyllda. Marga, Pernilla, Arild och Ellen kommer inte att lida brist på varor att sälja nästa vecka när jag är på semester. 

Jag kommer att vara borta en knapp vecka, så nästa fredag är jag här igen. Och förbereder mig för att ost- och vinprovningar jag ska hålla i november. Först hade jag tänkt mig två provningar, men de blev omedelbart fulltecknade, så nu har jag lagt in en till. Kolla under fliken ”evenemang” här bredvid. Det finns fortfarande platser kvar.

Vad jag ska göra på semestern? Sola. Vandra. Kanske dricka en sval öl. Vi får se.

På lördag är det aperitivo som vanligt.

Ses!
 

6 oktober 2016

Skriv kommentar

Önskar en riktigt härlig, mysig semester med mycket lugn, mys och njutning!

Postat av Kerstin den 6 oktober 2016

Öppettider

Påskhelgen - Stängt

Valborgsmässoafton 16.00 - 21.00

Onsdag, torsdag och fredag

16.00 - senast 21.00
köket stänger 20.30

lördag 
15.00 - 19.00
aperitivo 15.00 - 17.00
 

Söndag                         stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                           stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
steve@delibutik.se 

ingrid@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

  Instagram


Delibutiken på Facebook