Öppet trots semester

På söndag drar hustrun och jag på semester, men oroa er inte. Tack vare våra medarbetare håller vi öppet som vanligt från tisdag. Snart är det november och då står ost- och vinprovningarna som spön i backen.

Det har nästan varit pinsamt att vara delihandlare, för ni har köpt så mycket varor att jag inte har hållit jämna steg. Det har gapat tomt här. Men nu är det åtgärdat, hyllorna är åter välfyllda. Marga, Pernilla, Arild och Ellen kommer inte att lida brist på varor att sälja nästa vecka när jag är på semester. 

Jag kommer att vara borta en knapp vecka, så nästa fredag är jag här igen. Och förbereder mig för att ost- och vinprovningar jag ska hålla i november. Först hade jag tänkt mig två provningar, men de blev omedelbart fulltecknade, så nu har jag lagt in en till. Kolla under fliken ”evenemang” här bredvid. Det finns fortfarande platser kvar.

Vad jag ska göra på semestern? Sola. Vandra. Kanske dricka en sval öl. Vi får se.

På lördag är det aperitivo som vanligt.

Ses!
 

6 oktober 2016

Skriv kommentar

Önskar en riktigt härlig, mysig semester med mycket lugn, mys och njutning!

Postat av Kerstin den 6 oktober 2016

Öppettider

Det är bara möjligt att boka platser inne i restaurangen. 

Onsdag - Torsdag 

15.00 - 21.00

Fredag 

14.00 - 21.00

Lördag

14.00 21.00


Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit