På allmän begäran: Kvällsöppet på lördagar

Jag försöker vara lyhörd för mina kunders önskemål, och denna heta sommar jag har gjort en spaning: Ni vill komma till delin senare och stanna längre.

Så länge det är sommar och varmt tänker jag därför på försök ändra öppettiderna till följande: 16-21 onsdag, torsdag fredag och lördag. 

Aperitivon blir kvar på lördagarna och pågår mellan 16 och 18. Därefter vanlig kvällsservering.

Vad gillar ni det?

Anledningen till att vi en gång beslöt att ha öppet redan från 13 på lördagarna var att vi trodde vi skulle få servera lunch då. Men lunch är inget som mina kunder efterfrågar speciellt. Kvällar ska det vara.

När sommaren är slut tänker jag utvärdera de nya öppettiderna. Som kunder är ni välkomna att rösta med fötterna, det vill säga markera med närvaro om ni tycker om konceptet.

En annan sak som gör denna förändring möjlig är den otroligt duktiga personal jag har i delin. Jag känner mig som den lilla alpsjön Le Bourget där hustrun och jag var i början av juli. Trygg, djup och omgiven av klippor. Det underlättar avsevärt.

Och inte blir det sämre av att tre nya klippor är på väg in. De är under utbildning, men ni kan möta dem redan nu ibland. Evelina, Emma och Eva heter de. Ni kommer också att känna igen superklipporna Ellen och Marga.

Ses!
 

1 augusti 2018

Skriv kommentar

Öppettider

Onsdag, torsdag och fredag

16.00 - senast 21.00
köket stänger 20.30

Lördag 20 oktober
15.00 - 18.00

Lördag
15.00 - senast 21.00

LördagsAperitivo
15.00-18.00

köket stänger 20.30

Söndag                         stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                           stängt

Kontakt

 

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
steve@delibutik.se 

ingrid@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

  Instagram


Delibutiken på Facebook