På allmän begäran: Kvällsöppet på lördagar

Jag försöker vara lyhörd för mina kunders önskemål, och denna heta sommar jag har gjort en spaning: Ni vill komma till delin senare och stanna längre.

Så länge det är sommar och varmt tänker jag därför på försök ändra öppettiderna till följande: 16-21 onsdag, torsdag fredag och lördag. 

Aperitivon blir kvar på lördagarna och pågår mellan 16 och 18. Därefter vanlig kvällsservering.

Vad gillar ni det?

Anledningen till att vi en gång beslöt att ha öppet redan från 13 på lördagarna var att vi trodde vi skulle få servera lunch då. Men lunch är inget som mina kunder efterfrågar speciellt. Kvällar ska det vara.

När sommaren är slut tänker jag utvärdera de nya öppettiderna. Som kunder är ni välkomna att rösta med fötterna, det vill säga markera med närvaro om ni tycker om konceptet.

En annan sak som gör denna förändring möjlig är den otroligt duktiga personal jag har i delin. Jag känner mig som den lilla alpsjön Le Bourget där hustrun och jag var i början av juli. Trygg, djup och omgiven av klippor. Det underlättar avsevärt.

Och inte blir det sämre av att två nya klippor är på väg in. De är under utbildning, men ni kan möta dem redan nu ibland. Emma och Eva heter de. Ni kommer också att känna igen superklipporna Ellen, Manfred och Marga.

Ses!
 

1 augusti 2018

Skriv kommentar

Sommartider 

onsdag - lördag

16.00 - senast 21.00

LördagsAperitivo 

16.00-18.00
 


Söndag                         stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                           stängt

Kontakt

 

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
steve@delibutik.se 

ingrid@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

  Instagram


Delibutiken på Facebook