Peaken är över, leve peaken

Så här års brukar jag pusta ut efter alla skolavslutningar och studentfester. Men delibutiken har kommit i ett läge där dalarna mellan topparna blir allt grundare.

Inte klagar väl jag över det. I veckan hade jag för första gången ett möte med min revisor som kan betecknas som trevligt. Han var faktiskt nöjd med mig! Tror inte det har hänt förut. 

Men trött blir man. Tack och lov har jag fantastisk hjälp av Ellen, Marga, Arild, Mia och Ebba. Utan dem vet jag inte hur det skulle gå. Att lägga en catering för 30 personer tog hustrun och mig en förmiddag för åtta år sen, nu gör Ellen det på en timme. Ändå har vi inte ändrat konceptet. För varför ändra på en vinnare?

Jag sticker inte under stol mot att jag ser fram emot fyra lediga dagar i midsommar (vi har stängt midsommarafton, -dagen, söndag och måndag). Sen håller vi öppet fram till och med lördagen och två veckor framåt. Säsongen avslutas alltså den 2 juli med traditionell ostrea.

Men till dess – business as usual.

Ses!
 

16 juni 2016

Skriv kommentar

Det låter härligt! Vi hill ju att det ska gå bra för er så att vi får behålla er :)

Postat av Tina den 23 juni 2016

Ni är guld värda!!!

Postat av Eva den 16 juni 2016

Öppettider


Semesterstängt
Lördag 18 juli  - 
04 augusti

Onsdag och torsdag 

16.00 - 21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

fredag

15.00 -  21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

lördag 

15.00 - 20.00

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

 


  


Delibutiken på Facebook