Planer för påsk

Vet inte vad ni ska göra i påsk, men själv ska jag städa ur växthuset, kratta på tomten och sitta i solen. Eftersom jag vet att de flesta andra har liknande planer, har delin stäng i påsk. Men efter det blir det full fart med nya projekt.

Det känns onekligen som om det nya husbygget på Rönninge torg kryper väldigt nära gula huset och delins terrass. Fiffigt nog byggde vi ju ut terrassen till vänster om ingången redan för ett par år sedan, och nu ska den delen bli ännu finare. Om ni hör svordomar och muttranden därifrån de närmaste veckorna, är det Ellen och jag som spikar ihop en trall att ställa bord och stolar på. Min överkvalificerade handy man Pelle har övergett mig, så vi får klara oss själva.

Pelle har meddelat att han nu föredrar att sitta vid ett av borden och övervaka vårt arbete – säkert med något gott i glaset. Så är det någon som kan hantera en skruvdragare och har lust att hjälpa till är den mer än välkommen!

Lite senare i vår planerar Ellen och jag att ställa ut några bord och stolar ännu längre till vänster, det vill säga utanför Blomsterprinsessan. Då får man utsikt över det fina torget.

Öppettiderna då? Idag onsdag och i morgon torsdag är det öppet som vanligt. Sen stänger vi fram till nästa onsdag.

Glad påsk!
 

31 mars 2021

Skriv kommentar
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit