Sista dagen före semestern

I dag har vi lördagsöppet, det vill säga från kl 11 till 18, och aperitivon börjar som vanligt klockan 15. I går var det sån anstormning av kunder att jag har kallat in dottern att hjälpa mig i dag.

Först bad jag hustrun ställa sig bakom disken i eftermiddag, men hon är upptagen med att sortera alla sina böcker.

Som alla vet krävs det mer än kunder för att jag ska kunna bedriva verksamhet. Jag måste ha något att sälja också. Så här inför semestern har jag dragit ner på inköpen och nu hoppas jag att ni ska komma och köpa det sista på hyllorna innan jag stänger. Det blir ingen regelrätt rea, men den som handlar mycket kan nog förhandla sig till någon rabatt. Utom på vinet och spriten, som håller sig bra i de tre veckor jag ska hålla stängt.

Vart jag ska ta vägen på ledigheten? Hustrun och jag brukar hålla oss i Sverige på somrarna, så blir det också i år. Vi har fått rapporter från Frankrike, Italien och Sydtyskland om fruktansvärda värmeböljor och då framstår ju regn och kyla i sommarsverige som riktigt lockande. Dessutom vill vi gärna ha Öhman med oss. Han måste ju få se sig omkring och inte bara vakta Rönninge torg.

Fredagen den 6 augusti öppnar vi igen, och jag lovar att fylla upp hyllor och kylar till dess. Fortsatt trevlig sommar!
 

18 juli 2015

Skriv kommentar

Öppettider

Onsdag och torsdag 

16.00 - senast 21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

köket stänger 20.30

fredag

15.00 - senast 21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

köket stänger 20.30

lördag 

15.00 - 19.00
aperitivo 15.00 - 17.30
 

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Semesterstängt:
10-11 Juli
15-23 juli

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
steve@delibutik.se 

ingrid@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

  Instagram


Delibutiken på Facebook