Skaldjur till nyår? Beställ i morgon!

Trötta på julmaten? Ser fram emot nyår? Jag med. Alla ni som vill beställa skaldjur av mig till nyårsafton – hör av er senast i morgon torsdag. Själv måste jag erkänna att jag har tjuvstartat skaldjursätandet.

Vi hade det på julafton. Jag öppnade så många ostron att jag fick känningar i min gamla skada i skulderbladet. Men vem klagar? De var verkligen värda det. Särskilt hustrun verkade nöjd, hon blev ju matad med färdigöppnade molusker. Efter dem gick vi lös på havskräftor och räkor. Hustrun delade några kräftor och gratinerade dem med smör blandat med saffran och dill. De ni. Resterande kräftor och räkor käkade vi med hemmaslagen majo. 

Ni som har hållit er tills nu och vill beställa skaldjur till nyår – jag ordnar det, bara jag får veta vad ni vill ha senast i morgon. Order från min leverantör.

Den här veckan har vi öppet som vanligt, vilket innebär lördagsaperitivo mellan 15 och 18 på nyårsafton (alltså på lördag för er som är dagvilla). Men det blir inte precis som vanligt – vi kör skaldjurstema med bubbel.

Hmm… undrar just om jag har marknadsfört detta tillräckligt bra nu. Nä, jag drar till med ytterligare en selling point för aperitivon: Min barska hustru kommer också på lördag! Och Öhman. Nu kan väl ingen stå emot…

Välkomna!

Ja, inte fan tänker jag ligga ensam hemma på lördag när det börjar smälla redan på eftermiddagen… 

28 december 2016

Skriv kommentar

Öppettider

Onsdag - Torsdag 

15.00 - 20.00

Fredag 

14.00 - 20.00

 

Blomsterbaren, 4 platser

18.15 - 20.00

Lördag

14.00 20.00

Blomsterbaren, 4 platser

15.00 - 17.30
18.00 - 20.00


Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit