Skaldjur till nyår? Beställ i morgon!

Trötta på julmaten? Ser fram emot nyår? Jag med. Alla ni som vill beställa skaldjur av mig till nyårsafton – hör av er senast i morgon torsdag. Själv måste jag erkänna att jag har tjuvstartat skaldjursätandet.

Vi hade det på julafton. Jag öppnade så många ostron att jag fick känningar i min gamla skada i skulderbladet. Men vem klagar? De var verkligen värda det. Särskilt hustrun verkade nöjd, hon blev ju matad med färdigöppnade molusker. Efter dem gick vi lös på havskräftor och räkor. Hustrun delade några kräftor och gratinerade dem med smör blandat med saffran och dill. De ni. Resterande kräftor och räkor käkade vi med hemmaslagen majo. 

Ni som har hållit er tills nu och vill beställa skaldjur till nyår – jag ordnar det, bara jag får veta vad ni vill ha senast i morgon. Order från min leverantör.

Den här veckan har vi öppet som vanligt, vilket innebär lördagsaperitivo mellan 15 och 18 på nyårsafton (alltså på lördag för er som är dagvilla). Men det blir inte precis som vanligt – vi kör skaldjurstema med bubbel.

Hmm… undrar just om jag har marknadsfört detta tillräckligt bra nu. Nä, jag drar till med ytterligare en selling point för aperitivon: Min barska hustru kommer också på lördag! Och Öhman. Nu kan väl ingen stå emot…

Välkomna!

Ja, inte fan tänker jag ligga ensam hemma på lördag när det börjar smälla redan på eftermiddagen… 

28 december 2016

Skriv kommentar

Tider 

Misommarafton och dagen STÄNGT
Onsdag 4 juli - STÄNGT

onsdag 

16.00 - senast 21.00

torsdag

16.00- senast 21.00

fredag 

14.00- senast 21.00

Lördag 

13.00-18.00

LördagsAperitivo 
15.00-17.30

 


Söndag                         stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                           stängt

Kontakt

 

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
steve@delibutik.se 

ingrid@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 Instagram


Delibutiken på Facebook