Succé för Blomsterbaren, med en twist

Förra veckans erbjudande om att boka bord i blomsterbutiken för den som vill sitta avskilt slog väl ut. Det var fullbokat båda dagarna. Men det gick också precis som hustrun förutspådde.

Det är Blomsterprinsessan Carina som är vänlig nog att plocka undan blommor och göra plats på golvet för ett av delins bord på fredagar och lördagar. Jag dukar upp ett enda bord i butiken och där kan man sitta fyra personer och känna sig ostörd.

Lite väl ostört, tyckte i varje fall ett sällskap i lördags. För det blev precis som hustrun hade förutspått. Sätter du ett gäng gäster så där avskilt, kommer du med all säkerhet att glömma bort dem, muttrade hon.

Så blev det naturligtvis. Inte det första sällskapet – förmodligen för att jag hade kallat hit hustrun för att hjälpa till med serveringen. Hon hade örnkoll på Blomsterbaren.

Men sen. När jag gick förbi dörren till Blomsterbaren lastad med delibrädor, såg jag i ögonvrån hur någon därinne satt och viftade frenetiskt. Av någon outgrundlig anledning fattade jag ingenting, utan undrade nästan omedvetet: Varför sitter två människor i blomsterbutiken och viftar med armarna? Jag sprang fram och tillbaka säkert en tre-fyra gånger innan jag kom på det. Visst ja!

Som tur var hade gästerna i Blomsterbaret inte förlorat humöret. De var glada när jag sent om sider dök upp för att ta deras beställning. Kanske uppskattade de att få göra lite armgympa på kvällskvisten.

Jag lovar att skärpa mig till nästa gång. Blomsterbaren går fortfarande att boka:
Fredag efter kl 18:15 Lördag är det två sittningar. Den första kl 15:00 till 17:30, sedan börjar andra sittningen kl 18:00.

Boka som vanligt via mail steve@delibutik.se eller ellen@delibutik.se
Ses!

10 februari 2021

Skriv kommentar

Blomsterbaren är toppen, särskilt om man blir serverad, vilket vi blev... Rekommenderas!

Postat av Mats & Anne den 10 februari 2021
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit