- FULLBOKAT -

Som delikrögare har man ett jobbigt liv. Nu är det champagne-provning igen. Puh! Men någon måste ju hålla i det hela, så jag får väl göra det då. 

Det börjar kl 15, bara för att vara tydlig. Jag kommer att berätta allt om bubblor, druvor, och de båda jäsningsprocessen. Samt varför man aldrig ska bära en champagneflaska under armen. Som expertkommentator vad gäller smaker, jordmåner och årgångar fungerar den förträfflige Claes Murman.

I övrigt kan jag med viss stolthet berätta att jag har blivit inbjuden av Sundbybergs stadskärneförening att hålla föredrag om min verksamhet här i Rönninge deli, och om hur den har utvecklats från bod till krog. Meningen är att inspirera näringsidkare i Sumpan, och hustrun har deklarerat att hon definitivt tänker följa med som side kick. Stadskärneföreningen har dessutom lovat att köpa in ett antal ex av ”En öppen affär”, där hustrun och jag ju har beskrivit våra vedermödor. Det ska bli så roligt!

Visa av erfarenheter från tidigare år, kommer vi att ha stängt i påsk, det vill säga från och med långfredag och fram till och med tisdag den 23 april. Skärtorsdag har vi öppet som vanligt, 16-21. Det kommer att bli vackert väder och vi har märkt att kunderna hellre reser bort eller grillar hemma just i påskhelgen.

I gengäld kommer vi att ha öppet på valborgsmässoafton den 30 april, trots att det är en tisdag. Jag räknar med att det blir firande i Skönviksparken, och alla är välkomna att titta in i delin före, efter eller under tiden.

Ses!
 

10 april 2019

Skriv kommentar
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit