”När öppnar ni dörren?”

Se där en vanlig fråga om nya Rönninge Deli. Folk vill att vi öppnar ingången på hörnet och att det ska bli huvudingång. Svaret är: Nästa onsdag, den 2 oktober.

Ett litet problem, bara: Om den dörren ska öppnas och stängas oavbrutet hela vintern kommer de som sitter inne att frysa. Den ”gamla” dörren har både farstu och liten naturlig hall, vilket den nya saknar. 

Lösningen kan ju bli olika ingångar sommar och vinter. Eller två ingångar på sommaren. Eller att den gamla ingången får fortsätta som huvudingång. Eller att vi bygger någon slags invändig farstu, men den kommunala byråkratin vet jag inte om jag orkar med.

Jag hör nu att jag låter precis som hustrun – hon ser ofta så många lösningar på ett problem att det i sig blir ett problem. Jag kallar henne ibland möjlighetsmissbrukare och då brukar hon smalna av sitt tänkande en aning så att det blir konstruktivt.

Vicke fall – onsdag den 2 oktober slår vi upp den nya dörren. Uppmärksamma besökare på Rönninge torg har kanske sett att smygöppning redan har skett. Det hindrar inte att det blir en invigning. Fast i min och min nya kompanjon Ellens stil, det vill säga sansat. Vi har tackat nej till en clown som ville gå omkring på styltor och utanför.

Ses!

26 september 2019

Skriv kommentar

Så roligt med utökning! STORT lycka till!

Postat av Dragspels-Kerstin den 26 september 2019

Det bli bra hur eller hur! Vi ses!

Postat av Lil den 26 september 2019

Bra m gamla entren, då kommer man liksom in mitt i och får lite koll åt bägge håll. Så glad över er ut-veckling / -ökning!

Lycka till m allt !!

Postat av Pia, Mikaela o Lajka den 26 september 2019
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit