Välkommen på releaseparty

Inte kommande lördag, men nästa – den 23 september, då smyglanserar hustrun och jag romanen ”Gift med en yuppie”, som vi ger ut på vårt eget förlag. Välkomna till delin och fira med oss! Det blir specialpris både på boken och aperitivon.

Vi har blivit lovade att få själva böckerna från tryckeriet den 19 eller 20 september, så jag hoppas allt klaffar. Den 28:e börjar bokmässan och då ska hustrun och jag stå där, berätta om vårt bokförlag och sälja våra böcker. Den förra boken ”En öppen affär” är ju mer aktuell än någonsin, åtminstone det kapitlet som handlar om hur vi blev av med den förfärliga salemsmarschen. Vi ska nog visa dem att bästa sättet att bli av med nazistdemonstrationer helt enkelt är att claima platsen och tränga ut dem. Var där! Det är vårt motto. 

Vicke fall – ”Gift med en Yuppie” är en roman som hustrun har skrivit och till skillnad från tidigare böcker handlar den inte alls om mig. Visserligen dyker det upp en mycket trevlig figur som heter Glenn mot slutet av historien, och kanske har han vissa likheter med mig. Men vad vet man – detta är som sagt en roman.

Vi ses! Antingen i delin eller på bokmässan i Gôtlabôrg.
 

13 september 2017

Skriv kommentar

Ses på Bokmässan!

Postat av Ilse den 21 september 2017

Spännande!!!

Postat av SusH den 13 september 2017

Som vi har väntat! Ska bli så spännande att läsa.

Postat av Lotta den 13 september 2017
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

Onsdag - Lördag 

15.00 - 21.00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

ellen@delibutik.se 

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit