Välkomna till Delins skafferi

Ja, vi har alltså inte förvandlats enbart till skafferi. Restaurangen fungerar som vanligt. Men många föredrar också att e-handla, vilket passar bra så här i coronatider.

Rönninge Delis kunder har ändrat sina vanor under den här tiden. Statsministern kunde vara stolt. Små sällskap, avstånd mellan borden, ordning och reda. Handsprit och handtvätt. I går kväll hade Ellen och jag fullt upp.

Samtidigt har vår e-handel åter blommat upp, precis som i våras. Som ni kanske minns fick jag ändan ur vagnen i absolut sista stund. Hade hållit på och pillat med funktionen hela sommaren 2019, tappat sugen under hösten och fick för mig att sätta fart i februari. Så i mars, när covidspöket skrämdes som värst, var vi uppe och stod.

I somras glömdes e-handeln bort när det var enkelt att komma hit och sitta ute. Men nu så!

Vi har till och med döpt om en del av funktionen. E-handel låter ju synnerligen tråkigt, typ någonting som Postnord sysslar med. Så nu till jul är ni välkomna till Delins skafferi! Ett ypperligt ställe att köpa presenter på. Just detta coronaår har deras högvördighet Skatteverket meddelat att det är tillåtet att ge bort personalpresenter för totalt 1 450 kr (1 000 + 450) skattefritt.

Kika in under fliken e-handel (har inte döpt om den helt och hållet) här bredvid. Du kan plocka ihop din egen presentpåse.

Ses!
 

3 december 2020

Skriv kommentar

Suveränt! Mognade i rätt tid. Slowthinking är bra

Postat av Alf G den 3 december 2020
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit