Vår e-handel redan en succé

I går hade jag möte med en leverantör som fick syn på delins e-handel och blev mäkta imponerad. Och faktiskt är det en hel del kunder som har hittat till den. Den ligger ju onekligen rätt i tiden.

”Har du gjort den här själv?” frågade den unge vinleverantören, och av tonfallet framgick att det kunde han aldrig tro. Han hade rätt, så klart. Jag har anlitat experter. Men jag vill ändå skryta med att jag kom på idén själv, och så har Ellen och jag knåpat och filat och förbättrat samt försökt få konstruktören av e-handelstjänsten att förstå vad vi menat. Han tillhör för övrigt samma generation som en annan av mina samarbetspartner, han som börjar alla sin mejl med ordet ”grymt”. 

Men det gick. Nu är vi uppe och rullar och kunder handlar delilådor, pastarätter och (på fredagar) Sannas bröd. Gack I och gör sammaledes! Som hustruns kollega Annika brukar säga. Jag tror hon citerar Selma Lagerlöf, men är långt ifrån säker. Ni förstår säkert varför.

Vicke fall – missa inte en fin detalj som Ellen och jag har fått igenom: Om du vill beställa till exempel en delilåda, kan du klicka på den lilla pratbubblesymbolen under bilden. Då kommer det upp en sida för anteckningar. Där kan du skriva meddelanden till oss, och ange om du vill lägga till säg semisoltorkade tomater eller inlagda kronärtskockor. Extra allt. Som på McDonalds – fast bättre.

Ses!
 

12 mars 2020

Skriv kommentar

Tack PO :)

Postat av steve den 12 mars 2020

Gack du och gör sammaledes....Lukas 10:37

Postat av PO Lindberg den 12 mars 2020
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit