Världens bästa kaffe

Bob Marley flyttade från den jamaicanska landsbygden till Kingston som 13-åring och påstås ha längtat tillbaka till lantbruket i hela sitt liv. Sant eller inte – hans son Rohan har gjort verklighet av drömmen. Han odlar kaffe av bästa sort. Finns nu i en butik nära dig.

Marley Coffee är certifierat till tänderna, en hel radda med märken som signalerar ekologiskt och rättvist pryder förpackningarna. Dyrt är det, men det är inte bara du som kund som betalar. Alla inblandade, bland andrat de lokala bönderna, Rohan Marley och inte minst jag själv – sist i distributionsledet – har minskat på marginalerna för att detta sanslöst goda kvalitetskaffe ska kunna njutas av så många som möjligt.

Det är inte det enda nya i butiken. Till lördagens ost- och vinprovning (2 platser kvar) har jag tagit in en ny italiensk grönmögelost, Roccoli Divino. Den tänker jag servera till Petit Hipperia på lördag.

Till hustruns förtjusning har jag också köpt in små franska kex i tre olika utföranden. Två sorter är salta och den tredje… är min favorit. Jag säger bara – kolasmak!

Nu är detaljerna klara till Provenceresan den 24-27 april. Vi är nu en skara på elva resklara och vi kan bli fler. Anmäl dig nu! Mer att läsa om resan finns på annan plats här på sajten.

Höstens resa till Bretagne är redan fullbokad och väntelista är upprättad.

Vi syns!
 

26 februari 2015

Skriv kommentar

Öppettider

Onsdag, torsdag och fredag

16.00 - senast 21.00
köket stänger 20.30

lördag 23 mar
15.00 - 17.00
aperitivo 15.00 - 17.00

Skaldjurafton 18.00 - 21.00

Söndag                         stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                           stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
steve@delibutik.se 

ingrid@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

  Instagram


Delibutiken på Facebook