Vårplaner

Nu planerar jag för våren här i delin. Viktigaste datum är 28 maj, då förra årets initiativ Lilla K-rundan återuppstår. Och under maj, juni och augusti återinför jag lunchöppet.

Lilla K-rundan ger möjlighet för konstnärer av alla slag i Salems kommun att visa upp sig. Vi kommer att hålla till i Skönviksvillan i Skönviksparken, Crème de la Crème, Folkets hus och Grafikpunkten på Centralvägen, samt hos mig i delin. Om ni undrar på vilket sätt Rönninge deli kan bidra till artisteriet, så är svaret: med lokal. Det blir både levande musik och författarbesök. 

Det är mer än en månad kvar till Lilla K-rundan, så jag kanske är lite tidigt ute att göra reklam för den. Men jag tänkte – äsch, jag börjar tjata redan nu, så vet ni. 28 maj.

30 april är inte alls lika långt borta. Den dagen har jag inte tänkt fira kungens 70-årsdag, däremot öppnar jag uteserveringen på riktigt då. Tiden fram till dess ska jag med hjälp av Ingvar fixa till terrassen. Det ska bli långbänk utmed husväggen, och små flexibla bord. Ni ska få se! Stjärterummet ska utökas.

På allmän begäran återinför jag också lunch här i delin under maj, juni och augusti. juli tänkte hustrun och jag eventuellt ta semester. Vi får se.

Ses!
 

21 april 2016

Skriv kommentar

Så bra!Vi har saknat luncherna hos dig!

Postat av Marianne och Sture den 22 april 2016

Toppen att du öppnar för lunch igen! Vi har saknat det!/Ankie

Postat av den 21 april 2016

Bra att du gör reklam redan nu!

Postat av Ilse den 21 april 2016

Öppettider

Onsdag och torsdag 

16.00 - 21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

fredag

15.00 -  21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

lördag

15.00 - 20.00

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

  Instagram


Delibutiken på Facebook