Vi förlänger sommaren

Sommaröppettiderna med skippad lunch och längre kvällsöppet har slagit väl ut och verkar uppskattade av er kunder. Så vi förlänger det ett par veckor till. Det är ju faktiskt långt till höst.

Öppettiderna ser du här till höger.

Hustrun brukar muttra om att jag ändrar öppettiderna lika ofta som jag möblerar om, alltså stup i ett. Men jag gillar inte när saker och ting bara står still och flyter på. Förändring är den enda konstanten.

I den andan funderar jag faktiskt på att skaka om ännu mer när det gäller öppettider här i delin. En plan håller på att ta form där det gäller att ta tillvara på så många intressen som möjligt. Först och främst era, alltså kundernas. Ni har signalerat att ni vill sitta här längre på kvällarna. Och så är det hustruns intressen. Hon påstår att hon vill träffa mig på tu man hand hemma ibland. Fattar inte varför, men hon kanske har en poäng. Och så är det familjen, våra tre barn med respektive och småttingar som tack och lov invaderar oss ibland och vill träffa oss och varandra.

Och så är det jag själv. Ni vet, den där introverta kufen som behöver sitta ensam hemma och meditera varje dag. Inte prata med en kotte på en lång stund.

Jag återkommer när planerna har tagit bättre form.

Vi ses!
 

14 augusti 2015

Skriv kommentar

Tider 

onsdag och torsdag

16.00 - senast 21.00

 

fredag

14.00- senast 21.00

 

Lördag

13.00-18.00

LördagsAperitivo 
15.00-17.30

 


Söndag                         stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                           stängt

Kontakt

 

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
steve@delibutik.se 

ingrid@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 Instagram


Delibutiken på Facebook