Vi håller öppet hela sommaren, nästan

Det var länge sen jag bloggade, så jag har mycket att berätta. Hämta en kopp kaffe. …Klar? Då kör vi.

• Det blir ingen sommarstängning av delin i år, vi håller öppet hela sommaren. Ellen och jag turas om med semester. Någon liten miss har vi gjort i planeringen, men ni kommer knappt att märka det. Vi jobbar också med vår meny kontinuerligt för att introducera nyheter i lagom takt. Vissa av er vill ha nytt varje vecka, men de flesta vill att delin ska vara som den alltid har varit. Jag försöker balansera mellan dessa ytterligheter. Därför kommer nu finpizzan i miniformat – så du kan beställa alla toppingar. Vad är väl härligare än att slippa välja. 

• Vi har haft säsongsavslutning på provningarna. Förra lördagen var den sista champagneprovningen. Men många frågar efter olika slags provningar, så i höst återkommer jag med ett gediget program. Idéer är alltid välkomna!

• Resorna: Jag har tagit hjälp av en resebyrå som i flera månader har försökt få ihop en tågresa i höst till Alsace, och många har anmält sitt intresse långt i förväg. Nu har denna resa skjutits upp till våren 2020, alltså ett halvår. Anledningen är inte problem med tågbokningar, utan att hotell och evenemang i Alsace var fullbokade. Vill du åka med våren 2020, hör av dig! Under tiden har vi fått förslag på andra resmål hösten 2020. Södra England är ett förslag (hustrun yrkar bifall på det), Veneto, Bordeaux, Portugal…

• Måste också berätta att hustrun och jag har hållit föredrag om vår succéartade deli på Sundbybergs stadskärneförenings årsmöte. Vi drog allt från ax till limpa, och yvdes en del över hur duktiga vi är att kommunicera med våra kunder. Denna blogg, facebook, instagram och allt vad det är. Vi drog oss inte för att ge tips till åhörarna om hur de kunde göra. Varför ni inte har sett något om detta på vår facebook-sida? Vi glömde ta selfies…

• Cateringbeställningar till våravslutningar kommer in varje dag nu, så tänker du också ha fest så glöm inte beställa i tid.

• Uteserveringen är ännu inte iordninggjord. Fast redan nu sitter en del där och pinar sig i kylan. Väl bekomme!

Ses!
 

9 maj 2019

Skriv kommentar
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit