Vi lyssnar på våra kunder

I dag fick jag hjälp att ta ut den gamla kyldisken genom fönstret och ta in en ny blänkande sak som ska stå innanför den nya bardisken. Men alla kan vara lugna, ni kommer att kunna handla precis som förut och se både korvar och ostar. Det har jag sett till.

Det var spännande ska ni veta att få den nya kylen på plats. Den är stängd och håller därmed den förespråkna kylan mycket bättre. Men jag har också köpt en ny och mindre kyl för att kunna visa upp sortimentet. Allt för att hälsoinspektören ska bli nöjd med mig. Huset är 100 år gammalt, och jag är beredd att anpassa mig. Hoppas ni är det också. 

Exalterad skickade jag bilder på dagens äventyr till hustrun som vårdar sin ömtåliga hjärna sedan i torsdags kväll. Då ringde hon hem från stallet för att berätta att hon var på väg till akuten efter att blivit knäad av hästskrället. När jag hämtade henne fick jag veta att inget var brutet, men hjärnan hade skakat och behövde vila.

Hustrun höll sig faktiskt nästan helt lugn ända till i går, då hon inte kunde hålla sig längre utan gick till Konsum – utan att passera butiken. På parkeringen mötte hon ett par av våra mest hängivna kunder som oroligt frågade vad som pågick. ”Jo, jag har fått hjärnskakning”, svarade hustrun vekt och tog av sig glasögonen för att visa upp blåtiran. ”Jaha, men vad händer i delibutiken?”

Hustrun trodde fortfarande samtalet handlade om henne och beskrev hur hästens knä for upp mot hennes kindben. ”Jahaja. Häst. Hmm. Men hur går det med ombyggnaden?”

Jag har många anledningar att vara tacksam. Dels för att hustruns hjärna förmodligen hämtar sig. Och dels för alla som har hört av sig med anledningen av ombyggnaden med goda råd – som jag faktiskt lyssnar på. På onsdag öppnar vi igen som vanligt, på lördag är det aperitivo samt stor 50-årscatering.

Ses på onsdag!
 

11 maj 2015

Skriv kommentar

Du är stark som står lugn när allt detta händer. Vi önskar er allt gott!

Postat av Gunny J. den 12 maj 2015

Fiman, jag ber om tillgift, tangenterna är så små

Postat av Mats den 11 maj 2015

Jag hoppas verkligen att hustrun klarar sig,hon verkar ju vara hjärnan (eller möjligtvis hjärtat) bakom fiman...

Postat av Mats den 11 maj 2015

Öppettider

Onsdag och torsdag 

16.00 - senast 21.00
köket stänger 20.30

fredag

15.00 - senast 21.00
köket stänger 20.30

lördag 

15.00 - 19.00
aperitivo 15.00 - 17.30
 

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Semesterstängt:
10-11 Juli
15-23 juli

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
steve@delibutik.se 

ingrid@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

  Instagram


Delibutiken på Facebook