Vi såg, vi åt, vi segrade

Det jag behöver göra för att det ska komma många kunder är tydligen att hålla mig borta. Så var det i alla fall när hustrun och jag tog två grupper på en mat-, kultur- och vintripp till Toscana. Nu är vi hemma igen.

Båda resorna var mycket lyckade. Vi såg, vi åt, vi segrade. Allt man förväntar sig av Italien fanns med, om än i alldeles för liten mängd med tanke på att resetiden bara var fyra dagar. Det blev som en palett att välja på för den som vill komma tillbaka. Särskilt glad är jag att jag insisterade på att vi skulle ha lokala guider, det var kanon. Tack Bodil, Henny och Catherine!

Den som vill veta mer om resorna kan komma in i butiken där jag tänker lägga ut ett bildspel komponerat av en av deltagarna.

Hustrun och jag var med båda grupperna, vilket innebär att vi hade några dagar ledigt mitt i. Då reste vi till Piemonte där vi hyrde en helt spejsad lägenhet i en vingård. Bort med renässansen, här var allt hypermodernt! Sovrummet var möblerat med 1) och säng, 2) ett badkar och 3) inget mer. Matbordet var på japanskt sätt benlöst, så vi åt vid köksbordet sittande på stubbar.

Men nu är allt som vanligt igen, och på lördag tänker jag hålla rom- och chokladprovning här i butiken. Romen kommer från vår hovleverantör Spendrups, och chokladen från det italienska märket Amedei. Det kan inte bli fel. Jag har några platser kvar, så du kan höra av dig om du tycker det verkar kul.

Ses och hörs! 

16 oktober 2014

Skriv kommentar

Tider 

Misommarafton och dagen STÄNGT
Onsdag 4 juli - STÄNGT

onsdag 

16.00 - senast 21.00

torsdag

16.00- senast 21.00

fredag 

14.00- senast 21.00

Lördag 

13.00-18.00

LördagsAperitivo 
15.00-17.30

 


Söndag                         stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                           stängt

Kontakt

 

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
steve@delibutik.se 

ingrid@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 Instagram


Delibutiken på Facebook