Vit tryffel och bredbar öl

Vit tryffel tror jag många har hört talas om – men bredbar öl? Båda finns i en butik nära dig.

Tryffeln ligger i lag och kan fiskas upp och hyvlas över en tallrik rykande spagetti. Till exempel. Jag kan komma på andra användningsområden också, men jag misstänker att din fantasi leder ännu längre än min. 

Bredbar öl? Jo, den har (till min förvåning) blivit något av en försäljningssuccé. Den har samma färg som mörkt öl, doftar lite sötaktigt och ser ut som gelé. Gjord på öl och passar jättebra till flera av de ostar som du av en händelse kan hitta i mitt glasskåp.

Till nästa ost- och vinprovning har jag två platser kvar – är du intresserad, hör av dig!

De närmaste veckorna kommer jag att hålla butiken stängd både måndag och tisdag, om det inte händer något speciellt. Och det speciella skulle vara om just du vill att jag håller öppet. Vill du boka in dig med ett sällskap, då är det bara att säga ”Sesam, öppna dig”!

Mirakulöst kommer då den gamla knarriga dörren att öppnas.

Vi ses!  

20 oktober 2016

Skriv kommentar

Öppettider

Det är bara möjligt att boka platser inne i restaurangen. 

Onsdag - Torsdag 

15.00 - 21.00

Fredag 

14.00 - 21.00

Lördag

14.00 21.00


Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit