Vi som äger och driver Rönninge Delibutik är:

Steve Malmström, ursprungligen från Göteborg. Större delen av min yrkeskarriär har jag arbetat i resebranschen, mest på SAS. De sista fem åren innan hustrun och jag köpte butiken var jag affärs- och ledarskapskonsult i eget företag.

Som anställd har jag haft många olika befattningar inom bland annat försäljning och HR, men det roligaste var nog ändå när jag som 27-åring blev chef för incheckningen på Landvetter. Den nära kontakten med kunderna har jag längtat tillbaka till sedan dess. Jag är en utpräglad servicemänniska. Det är oftast mig du hittar bakom disken i butiken.

Ingrid Kindahl är min hustru och till vardags journalist som driver det egna företaget Editor Media tillsammans med en kollega. Hon bodde sina första nio år  i Paris där hon umgicks mycket med sin stora armeniska släkt. Kanske var det redan då hon blev intresserad av mat – det armeniska köket anses tillhöra världens bästa. I kraft av denna bakgrund har hon självsvåldigt tagit på sig rollen som sortimentschef. 

Vi har bott i Rönninge sedan 1991 och kände oss länge som nyinflyttade. Men nu råder inte längre någon tvekan – här vill vi vara.

Josefin Malmström. Dotter i huset och en allt viktigare stöttepelare i butiken. Nyss färdig socionom på Södertörns högskola när hon inte styr och ställer i butiken. Och det gör hon så bra att hon nu har köpt in sig och kan nu kalla sig delägare. Snabbt roffade hon åt sig rollen som styrelseordförande i företaget. Så nu gäller det att kunna visa fina siffror för dottern!

Öhman. Ettårig västgötaspets och butikens maskot. En värdig ersättare för vår förra hund, labradoren Cosby, som lämnade oss efter elva år. Till skillnad från Cosby kan Öhman vistas i butiken, vilket vi ser som en fördel. En labrador i en delibutik är som en elefant i en porslinsfabrik - fast värre. Öhman är inte ointresserad av mat, men han når inte särskilt högt upp på hyllorna. Dessutom kan han konsten att hälsa civiliserat på folk, något som Cosby aldrig lärde sig. Hon kastade sina entusiastiska 40 kilo över gammal som ung. Nu är det lugnare. 

Öppettider

Onsdag - Torsdag 

15.00 - 20.00

Fredag 

14.00 - 20.00

 

Blomsterbaren, 4 platser

18.15 - 20.00

Lördag

14.00 20.00

 

Blomsterbaren, 4 platser

15.00 - 17.30
18.00 - 20.00


Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit